Hvad siger andre?

Om Bente Rosaline…

“Blid og langsom lørdag💕… selvkærlighed og frihed i kroppen … 💕det er lige præcis hvad du får på to timer hos @yinlover … det er ikke bare almindelig yin yoga, men effektiv og transformerende yin yoga .. 💕 Bente Rosaline kan noget helt unikt og på to intense timer , hvor du kommer dybt i kroppen er det , det hele værd bagefter når kroppen føles kærlig og fri … kæmpe luksus at være en del af et lille eksklusivt hold .. 💕… kæmpe kropskærlighed… mums💕💕”

Miemaij Thestrup

 

“Jeg kan i den grad anbefale Yin yoga. Go do it! Og endnu mere at gøre det hos Bente. Det var så kærligt og omsorgsfuldt og Bente forstår virkelig at skabe et rum, som er nærende, trygt og givende på samme tid. Her var ingen agenda og i et liv, hvor de fleste af os har to do lister, der kun bliver længere, er det en gave at give dig selv 2 timer  til ‘bare’ at være. No fuss. No hustle. Just surrendering to what is. And what is not.”

Kirk Rønler

 

”Jeg er kæmpe fan af yin yoga – og Bentes timer hører til mine absolutte favoritter. Der er altid en skøn, glad og hyggelig stemning. Og der må gerne grines og prustes, når det hele bliver lidt intenst. Der er plads til begejstring, når Frog’en pludselig ikke føles helt så slem som andre dage, og til fnis, når både 5 og 3 minutter føles som en evighed.

Bente er altid nærværende og super til at dele egne erfaringer og udfordringer. Hun beskriver yogastillingerne, så de er til at finde ind i for alle, og hiver en modifikation eller et ekstra tæppe frem, når der er brug for den slags. Hun husker også at fortælle, hvad stillingerne kan, og hvad teorien bag dem er, så man bliver lidt klogere hver gang. Man føler sig i kompetente hænder hos Bente og går altid let og glad fra hendes timer. Men lad det være vores lille hemmelighed, så det stadig er til at få plads på dem!”

Else Marie Lehman Jensen

 

“Jeg er efterhånden blevet guidet af Bente gennem mange yin yoga timer. Jeg vælger Bentes workshops fordi jeg ved, at jeg kan gå der fra med en god fornemmelse i kroppen og et smil på læben. Man er i gode hænder hos Bente, yin-fagligheden er tydelig og man guides på en kyndig og behagelig måde, også gennem de mere udfordrende stillinger. Det er tydeligt at mærke at Bente brænder for at lade andre opleve yin yogaens muligheder og gevinster, og det gør hun på en meget personlig måde, med hjertevarme og nærvær.”

Liselotte Braarup Larsen

 

”Jeg stiftede bekendtskab med yin yoga for et år siden som led i behandlingen af mine overanstrengte akillessener. I det forløbne år har yin yogaen hjulpet mig gennem stress, kærestesorger og forvirring i livet. Jeg har grædt og grinet på måtten og hver gang har jeg taget lidt af Bentes energi og karma med hjem. Jeg kan nu løbe igen, men endnu vigtigere er det, at jeg har lært, at skal der være balance i livet, så hænger yin og yang uløseligt sammen. I største taknemmelighed”

Sofie Boserup

 

“Super cool yin!

Bente formår at skabe en balance mellem de tunge og de lette stillinger, således at jeg altid går derfra gladere og lettere i tanke og sjæl samtidigt med at have begge ben på jorden. Jeg går aldrig skuffet fra Bentes timer og sætter stor pris på at hun intuitivt kan tage hensyn til hvem og hvor man er. Selvom det er irriterrende, når man er i det, så er det bare SÅ FEDT, at hun nogle gange presser en dybere ind i en stilling der er svær, og hvor det først bagefter går op for en hvor langt man er kommet, og at man godt kan, selvom man troede man ikke kunne 🙂 Det krævede lige en god yogalærer at se det! TAK! Ser altid frem til Bentes timer :-)”

Liora

 

”Jeg har længe haft et anstrengt forhold til yoga. Ved lidt af et tilfælde kom jeg til at gå til yin yoga hos Bente. Nu elsker jeg det. Jeg kan mærke, hvordan min krop stille og roligt giver slip på smerter og stress, og det er helt sikkert Bentes fortjeneste.”

Vibeke Paasgaard Schmidt

 

“Jeg har prøvet mange forskellige slags yoga, endnu flere undervisere, både udbudt af arbejdsgivere, i fitness centre og yoga centre. Der er meget stor forskel på kvaliteten af underviseren og hvorvidt man lige er på bølgelængde. Jeg kan dog varmt anbefale Bente. Jeg har fulgt et 13 ugers yin yoga forløb med 1½ times session hver uge. Yin yoga er udfordrerende på sin helt egen måde. Det kræver tilvænning at kunne acceptere, det at ligge stille i den samme stilling så lang tid! Utålmodigheden begynder at banke på, men det bliver lettere, når man undervejs mærker at kroppen slapper af og stille giver sig steder man ikke troede muligt, rygsøjlen bliver mere bevægelig, specielt mine hofter føles ikke længere som kronisk fastlåst i en krampagtig lukket position. Det fantastiske ved Bente, er den meget omhyggelig måde hvorved øvelserne bliver gennemgået, og man blidt bliver rettet til, således at man får det optimale ud af netop den stilling – og en fortrolighed med øvelsen så man tør at kaste sig ud i den derhjemme.”

Kiss Aagaard