Mandeholdet

Mandeholdet er yin yoga for mænd. Der har lyst til at lave yoga uden at skulle føle sig forkert mellem en masse smidige kvinder. De kalder sig selv humorholdet. Holdet hvor det vigtigste er at kunne grine. Mest af sig selv. Og en smule af de andre. Fordi vi alle har en stilling som ikke lige er favoritten (også yogalæreren). Så går der typisk lidt sport i at holde ud. Finde en måde at være i stillingen på. Eller i det mindste finde en grimasse der kan passe.

Dette er et frirum. Et rum hvor der ikke skal præsteres. Eller noget der skal nåes. Det vigtigste er at der er rum til det hele. Også til at lette hjertet for det der lige tynger. For det kommer næsten altid ud mellem sidebenene i en stilling alligevel. Her er højt til loftet. Smilet er bredt. Og der er dybde i latteren.

Yin yoga er for alle. Også for dem med stive lemmer. Skader i kroppen og skavanker efter år med travlhed. Her kommer du som du er. Yin yoga er siddende og liggende stillinger. Du kommer ikke til at stå på hovedet. Eller et ben. Du strækker blot lidt i bindevævet. Bindevævet bundter dine muskler. Udgør ledbånd og sener. Og derudover strækker vi de store bindevævslinjer i kroppen. Altsammen for at skabe plads i kroppen. Til mere optimal brug af din muskulatur. Så du kan spare lidt på kræfterne. Og få mere energi. Den kan du heldigvis bruge som du vil. På jobbet. Familien. Eller din favoritsport.

Forløbet finder sted i træningstudiet StudioB, Rosenkæret 13, 2860 Søborg. Vi starter i uge 2 kl. 20.30 og slutter kl. 21.30 Der er pause i uge 7 pga. skolernes vinterferie. Sidste gang er onsdag i uge 10.

Jeg glæder mig SÅ meget til at byde dig velkommen på humorholdet sammen med de andre mænd. Du booker din plads her.