Privat

Som navnet antyder foregår sessionerne privat. Hos dig. Hos mig. Eller over skype. Vi kan nemlig sagtens lave yoga sammen over nettet. Så længe du har et webkamera. Der gør det muligt at jeg kan se hvad du laver. Så jeg kan justere dig i stillingerne. Det giver dig muligheden for at spare transporten. Ikke at skulle forholde dig til en masse andre menneskers energi. Hvis du fx. som jeg er særlig sensitiv. Kan det være overvældende at komme ind i fyldte klasser. Jeg kører fra Gilleleje, og i prisen er inkluderet 30 min transport hver vej. Tager det længere tid, skal du forvente et mindre tillæg.

De private sessioner giver mulighed for. At gå i dybden med de præcise udfordringer du har. Med og i din krop. Det være sig sygdom. Smerter. Skavanker. Og hvad du ellers tumler med. Mit eget koncept sensitiv power er også med på yogamåtten i de private sessioner. Så ofte handler det lige så meget om. Bare at komme til at mærke sig selv. Frem for alle dem du omgiver dig med. Og at du derved kommer til at stå stærkere i dig selv.

Prisen er 1.300,- kr. for en session på 60 min. Book en session her

Vælger du at tage det som et forløb, fordi du skal i dybden med en specifik problemstilling. Har jeg lavet en klippekortsordning. Både så du sparer lidt. Men også så du får lidt hjemmearbejde mellem sessionerne. For at få mest mulig effekt ud af dit forløb.

Tider bookes ved personlig henvendelse på mail@benterosaline.dk eller SMS til 28559941
Afbud skal ske indtil 24 timer før aftalt tid. Derfra er aftalen bindende.

3 klip = 3.750,-kr. (udløb 3 måneder efter købsdatoen). Køb dine 3 klip her

6 klip = 7.000,-kr. (udløb 4 måneder efter købsdatoen). Køb dine 6 klip her

12 klip = 12.000,-kr. (udløb 6 måneder efter købsdatoen). Køb dine 12 klip her.

Jeg glæder mig til at se dig på yogamåtten, eller over skype.

I kærlighed

Bente Rosaline