Sensitiv power

Dette yin yoga forløb er sammensat for at kombinere sensitivitet og power. Som for mig er to uadskillelige størrelser. Selv om det nærmest lyder selvmodsigende. Da jeg måtte erkende min egen sensitivitet og følsomhed. Over for alt og alle jeg var i nærheden af. Ja så havde jeg enormt svært ved at kombinere dette med den råstyrke og livskraft, jeg også synes jeg indeholdt. Fordi det sensitive meget nemt kan komme til at lyde svagt. Sårbart. Følsomt. Og forkert. I hvert fald var det ordene mit gamle jeg forbandt med sensitivitet.

I dag betragter jeg det, som min største styrke. Fordi det sensitive giver mig en social intelligens. Som giver mig mulighed for at finde det smukke. Det skønne. Det strålende. I alt og alle jeg omgiver mig med. Og den kraft der er i. At få andre til at skinne er fyldt med styrke. Sådan som i kraften fra en solstråle. Vi kender alle fornemmelsen af de første solstråler i foråret. Hvor kroppen længes efter den energi de kommer med. Og lige præcis den følelse ønsker jeg du går hjem med, efter de 8 onsdage.

Til gengæld er der en overhængende risiko for at du selv løber tør. For din egen power. Hvis ikke du har et solidt greb ned i jordens dybe muld. Med dine fødder der hver dag sørger for. At du kan stå oprejst. Det lyder måske banalt. Men den kontakt du har nedadtil. Helt fysisk. Ind i alle celler. Er der hvor du henter livskraften. Saften til at leve livet. Til at være sensitiv og fyldt med styrke på samme tid. Det er ikke noget der bare lige sker. Sådan hokus pokus. Det er en konstant opmærksomhed på. At få din krop med. For dit hoved og hjerte vil typisk forstå det her. Før kroppen før. Simpelthen fordi den bærer rundt på de mange slag. Du typisk har taget i livet. Fordi du er sensitiv.

Så forløbet tager udgangspunkt i at mærke hvad der er i din krop lige nu. Give slip på al den ophobede energi der ikke længere tjener dig. Helt fysisk er det energi du bærer rundt på i dit bindevæv. Der bundter muskler, ledbånd og sener. Og udgør de store bindevævslinjer i kroppen. Som vi strækker og komprimere via yin yogaen. Så du kommer til at være aktiv på måtten. Sammen med at du langsom lærer at mærke. Alt det du bærer rundt på i kroppen. For derefter at kunne slippe det. Efterhånden som du slipper det gamle. Skaber du fornyet energi og overskud. Og lige præcis her styrker du din egen sensitivitet og power på samme tid.

Inden du tænker. At du ikke er smidig nok til at dyrke yin yoga. Så lad mig berolige dig. Efter 3 år som underviser. Har jeg endnu ikke mødt et menneske. Der var stivere end jeg selv var. Da jeg startede. Så yin yoga er for ALLE med en krop. Punktum. Bum. Og alt muligt andet. Hele pointen er at arbejde med din krop. Der hvor den er. Og ikke der hvor du tror den skal være. Det er derfor jeg insiterer på at være yogalærer med både mave, dobbelthager og alt det der følger med et levet liv. Fordi det er sådan vi mennesker er flest. Helt perfekte i vores egen uperfekthed.

Så kom med helt som du er. Jeg vil elske at holde rummet og pladsen for dig på måtten. Mens du går på opdagelse i din krop. Og al den sensitivitet og power den rummer. Mest af alt. Glæder mig til at se du går strålende herfra. Med en stolt fornemmelse i kroppen af. Hvor megen kraft du selv rummer og indeholder. Jeg vil gøre mit yderste for. At du får øje på dig selv. Og alt det lys og kraft du indeholder.

Forløbet finder sted i det feminine træningstudie StudioB, Rosenkæret 13, 2860 Søborg. Vi starter i uge 2 kl. 19.00 og slutter kl. 20.25 Der er pause i uge 7 pga. skolernes vinterferie. Sidste gang er onsdag i uge 10. Du booker din plads her.