SENSITIV POWER - løsninger til den sensitive krop

Untitled design (13)

Velkommen til Bente Rosaline

Jeg er så taknemmelig for at du har fundet vej hertil. Og jeg vil elske at byde dig velkommen til al den sensitiv power du overhovedet kan rumme. Sensitiv power er min egen kombination af forskellige redskaber, som alle har til formål at styrke din egen livskraft. Den urkraft du rummer aller dybest inde. Power for mig handler ikke om magt. Men om ansvar og personligt lederskab. Især for din egen energi. Den du indeholder. Og deler ud af daglige uanset om du er bevidst om den eller ej. For os der er sensitivt. Følsomme. Og på egen krop registrerer hvordan alt og alle omkring os har det. Ja så er det ekstra vigtigt at tage ansvar for egen energi. Have kontakt til vores egen kraft. Styrke. Og gnist. Der hvor passionen bor. For at kunne bevare fokus på egen banehalvdel. Og fødderne i vores eget fundament.  Læs mere om denne unikke praksis. Enten som forløb, privattimer, eller som kropsbehandlinger på siden. Og vil du vide mere om min personlige rejse ind til min egen sensitive power. Så er du velkommen her. Eller på bloggen, hvor jeg deler løst og fast fra min egen proces. 

Seneste fra bloggen

Skru op

05 januar 2018

Er titlen på Avalon Khans foredrag. Som jeg var til i september måned. Det handler om at skrue op. For alt det der er mig. Og dig. Kernen af det vi alle er. Lys og kærlighed. I den version det nu kommer ud af os. På forskellig vis. Nogle er mega gode til at få…

At tillade nydelse

19 oktober 2016

Kender du den fornemmelse af at nyde før du yder? Eller bare at rive en dag ud af kalenderen til absolut ingenting? Fordi din krop fortæller dig at den trænger til en pause. Tager du dig tiden til at lave et nærende måltid mad til dig selv. Selv om du er alene? Eller måske starter…

Læs mere

Om at passe ind

08 oktober 2016

I går fik jeg et kompliment, som simpelthen gjorde mig SÅ glad. En af mine elever kom efter klassen og sagde “Bente – jeg elsker, elsker, elsker dine timer. Bare fordi jeg aldrig føler mig forkert. Bare fordi jeg kan komme nøjagtig som jeg er. Med huller i strømperne. Og jeg ved det ikke betyder noget…

Læs mere

Gaven i en balanceret menstruationscyklus

07 maj 2016

Min cyklushistorie Da jeg var 24, blev jeg sat på P-piller. Af min læge. Hun mente, at det var den bedste kur mod mine menstruationer, der på det tidspunkt startede hver 14. dag. Så jeg mistede alt for meget blod. Og fik blodmangel. Som farmaceutstuderende på det tidspunkt havde jeg ingen grund til at stille spørgsmålstegn…

Læs mere

Fremover tilbyder jeg udelukkende yin yoga som forløb. De handler alle om at arbejde i dybden. Ind til der hvor du måske ikke helt kommer ved egen hjælp. Jeg er her for at holde rummet for dig.  Guide dig på kærligste vis.

De næste 8 ugers forløb starter onsdag 10. januar 2018, hos dejlige SofieB i Søborg. Kl 19-20.25 sensitiv power for kvinder og kl. 20.30-21.30 Mandeholdet.

Du kan læse mere om mine kommende forløb under yin yoga hold. Hvor der også er link til at købe din plads på holdet. Der er max 12 pladser for at sikre kvaliteten i din undervisning.

For at lukke året 2017 ned, er der en afsluttende nytårsyin workshop i de dejligste lyse lokaler i Hornbæk. Det sker d. 30/12 kl. 10-12.

Nytårsyin er for dig der gerne vil have ro. Ro til lige at mærke hvad der er dig. Og ikke alle omkring dig. Ro til at finde din sandhed. Frem for at mærke de andres. For det er først her jeg for alvor selv. Kan gøre status over året der gik. Og finde ind til de ønsker jeg selv har. For det kommende år. Læs mere om begivenheden i kalenderen.

Sensitiv power kropsbehandlinger er mit eget koncept. Der hvor jeg kombinerer den asiatiske yin yoga som jeg har lært den af Victor Chng. Og spirituel healing. Som jeg har lært det af Paul Skorpen.

Det er 90 min luksus behandling til dig. Hvor udgangspunktet er dit nu. Der hvor du og din krop er. Det er nemlig i din egen væren magien sker. Jeg guider blot energien rundt i kroppen. Så energien begynder at løbe den rigtige vej til organerne. Og den rent faktisk kommer frem. I stedet for at sidde fast i blokkeringer og stagnationer. Så kan din krop nemlig skabe magien og balancen helt selv. Læs mere om de forskellige kropsbehandlinger her.