SENSITIV POWER - løsninger til den sensitive krop

Untitled design (13)

Velkommen til Bente Rosaline

Jeg er så taknemmelig for at du har fundet vej hertil. Og jeg vil elske at byde dig velkommen til al den sensitiv power du overhovedet kan rumme. Sensitiv power er min egen kombination af forskellige redskaber, som alle har til formål at styrke din egen livskraft. Den urkraft du rummer aller dybest inde. Power for mig handler ikke om magt. Men om ansvar og personligt lederskab. Især for din egen energi. Den du indeholder. Og deler ud af daglige uanset om du er bevidst om den eller ej. For os der er sensitivt. Følsomme. Og på egen krop registrerer hvordan alt og alle omkring os har det. Ja så er det ekstra vigtigt at tage ansvar for egen energi. Have kontakt til vores egen kraft. Styrke. Og gnist. Der hvor passionen bor. For at kunne bevare fokus på egen banehalvdel. Og fødderne i vores eget fundament.  Læs mere om denne unikke praksis. Enten som forløb, privattimer, eller som kropsbehandlinger på siden. Og vil du vide mere om min personlige rejse ind til min egen sensitive power. Så er du velkommen her. Eller på bloggen, hvor jeg deler løst og fast fra min egen proces. 

Seneste fra bloggen

Skru op

05 januar 2018

Er titlen på Avalon Khans foredrag. Som jeg var til i september måned. Det handler om at skrue op. For alt det der er mig. Og dig. Kernen af det vi alle er. Lys og kærlighed. I den version det nu kommer ud af os. På forskellig vis. Nogle er mega gode til at få…

Yin til min yang. Om at tage min egen medicin

31 oktober 2015

Kære yinlover Nogle gange kan andre se det tydeligere end jeg selv kan. Andre gange når jeg at opdage ubalancen inden det er for sent. Denne gang skulle kroppen sige fra på mine vegne før jeg fattede budskabet. At nu har jeg brug for yin til min yang. Og mere af det – for jeg er…

Læs mere

Vejen fra hoved til hjerte.

31 oktober 2015

Kære yinlover Elsker du? Elsker du dig? Og nærer du din krop og sjæl i din hverdag? Hvis du som mig ikke bare umiddelbart kunne svare ja til de spørgsmål, ja så er yinlover et redskab til dig. Først og fremmest ved at hjælpe dig med at gå vejen fra hoved til hjerte. Fra at…

Læs mere

Fremover tilbyder jeg udelukkende yin yoga som forløb. De handler alle om at arbejde i dybden. Ind til der hvor du måske ikke helt kommer ved egen hjælp. Jeg er her for at holde rummet for dig.  Guide dig på kærligste vis.

De næste 8 ugers forløb starter onsdag 10. januar 2018, hos dejlige SofieB i Søborg. Kl 19-20.25 sensitiv power for kvinder og kl. 20.30-21.30 Mandeholdet.

Du kan læse mere om mine kommende forløb under yin yoga hold. Hvor der også er link til at købe din plads på holdet. Der er max 12 pladser for at sikre kvaliteten i din undervisning.

For at lukke året 2017 ned, er der en afsluttende nytårsyin workshop i de dejligste lyse lokaler i Hornbæk. Det sker d. 30/12 kl. 10-12.

Nytårsyin er for dig der gerne vil have ro. Ro til lige at mærke hvad der er dig. Og ikke alle omkring dig. Ro til at finde din sandhed. Frem for at mærke de andres. For det er først her jeg for alvor selv. Kan gøre status over året der gik. Og finde ind til de ønsker jeg selv har. For det kommende år. Læs mere om begivenheden i kalenderen.

Sensitiv power kropsbehandlinger er mit eget koncept. Der hvor jeg kombinerer den asiatiske yin yoga som jeg har lært den af Victor Chng. Og spirituel healing. Som jeg har lært det af Paul Skorpen.

Det er 90 min luksus behandling til dig. Hvor udgangspunktet er dit nu. Der hvor du og din krop er. Det er nemlig i din egen væren magien sker. Jeg guider blot energien rundt i kroppen. Så energien begynder at løbe den rigtige vej til organerne. Og den rent faktisk kommer frem. I stedet for at sidde fast i blokkeringer og stagnationer. Så kan din krop nemlig skabe magien og balancen helt selv. Læs mere om de forskellige kropsbehandlinger her.