Sensitiv power kropsbehandling

Sensitiv power er min egen kombination af forskellige redskaber, med det formål at styrke din egen livskraft. Din indre urkraft, som bor inden i dig. Power for mig handler ikke om magt. Men om ansvar og personligt lederskab af din egen energi. For os der er sensitive. Følsomme. Os der på egen krop mærker alt og alle vi omgiver os med. Ja vi har mere end noget andet brug for at være i kontakt med vores egen kraft. Styrke. Og gnist. For at kunne bevare fokus på egen banehalvdel. Og fødderne i vores eget fundament.
Derfor er sensitiv power kropsbehandlinger en kombination af yin yogaen. En praksis der har til formål at styrke dit eget rodnet. Centrere din energi. Samtidig med du generere ny energi. Og spirituel healing. Som er en måde at styrke energiflowet i kroppen på. Hvor jeg blot guider energien med at finde tilbage til rette flow mellem dine organer med mine hænder. Der er intet hokus pokus i det. Det er blot energi der guides langs de 72.000 energiledninger vi alle render rundt med i kroppen.

Jeg tror på at se dig der hvor du er lige nu. Overøse dig med omsorg og kærlighed. Frem for at give dig alle løsningerne og svarene. Alle jeg kender vokser af at blive set og mødt. Og elsket for dem de er. Frem for at skulle have hjælp til at fikse noget i dig. Jeg tror på din egen væren som terapi. Jeg tror på at vi som udgangspunkt er præcis som vi skal være. Nogle gange har vi bare brug for nogle viser os vejen. Og guider os hjem til os selv. Jeg ved jeg havde brug for ikke bare en, men flere guider. Og det er virkede for mig var præcist. At blive set, mødt og elsket. For at være mig. Og derfor er det også den blanding jeg selv tilbyder i min biks.

Dette er et tilbud til dig der er klar på at arbejde i dybden med dig selv. Og gå op opdagelse i din krop. Fordi den så smukt fortæller din historie. I alle dine lag. I bindevævet. I den måde du holder dig selv på. Hvor du har symptomer og ubalancer i form af sygdom fortæller sit tydelige sprog om. Hvad der måske ikke fik plads. Og får plads. Alt er lagret på celleplan. Og alt skal forløses på celleplan.  Det er følelser der skal ud, og op til overfladen. For at slippe sit tag i dig. Kroppen husker, når du selv glemmer. Rejsen ind i – og tilbage til dig selv handler i høj grad om at begynde at huske, alt det der ikke fik plads.

Jeg tror på individuelle løsninger. Fordi vi alle bærer vores individuelle historie. Derfor giver det bedst mening for mig, at arbejde med dig i et forløb. De bedste resultater får du ved at vælge 5 behandlinger i træk, med 4 ugers mellemrum. Så energien får lov til at arbejde i dig mellem kropsbehandlingerne. Jeg vil elske at tage en uforpligtende indledende snak. Over telefon eller skype. Derfra kan vi sammen lave en plan der passer dig og dit liv. Jeg vil elske at guide dig. Og lade dig se alt det smukke du selv indeholder. For du er helt som du skal være. Med udfordringer, skavanker og ubalancer i den krop der er din.

Læs mere under de forskellige typer af kropsbehandlinger. Peace & release handler om at slippe mentalt. Mens Bodyhealing handler om de mere fysiske slip. Er du i tvivl om hvilken type kropsbehandling der passer til dig. Så skriv til mig på mail@benterosaline.dk

I kærlighed

Bente Rosaline