Bodyhealing

Er en kropsbehandling sammensat af sensitiv power og healing, med det ene formål at styrke kroppen egne selvhealende genskaber, gennem at skabe balance i krop og sind. Det sker gennem slip af gammel energi der ikke længere tjener dig. Kropsbehandlingen tager udgangspunkt i der hvor du er, med de skavanker du har. Healingen af dine skavanker opstår når du skræller alle de lag af din energi der forstyrrer det du dybest set er. Lys og kærlighed. Derfor koncentrerer behandlingen sig om de slip (ofte fysiske) der begrænser din egen adgang til fred inden i dig selv.
Energiarbejde er ofte diffust for mange. Og kan være lidt vanskelig at forklare, fordi det er så subtilt hvordan energistrømningerne ændres mellem kroppens organer, når gamle energiblokkeringer slippes. Til gengæld er de ændringer super effektive til, at stimulere kroppens egen healingsevne, og til at genskabe balance over tid. Kropsbehandlingen vil tage udgangspunkt i TCM, og balancering af elementerne, det maskuline/feminine eller chakrasystemet. For at genskabe balance på alle planer. Helt ind i alle dine celler.
Sessionerne foregår privat hos dig. Det sparer dig transporten. Samtidig med at du får lov til at skabe balancen fra det sted, hvor du kommer til at stå stærkest i din egen energi. Du køber din session via din booking i kalenderen. Prisen er 1500,-kr. inkl. moms for 90 min.
På tirsdage kører jeg rundt i Københavnsområdet. Så der booker du din tid her.
På torsdage kører jeg rundt i Nordsjælland. Så der booker du din tid her.
Du får den bedste effekt ved at gentage behandlingerne, allerhelst med 4 ugers mellemrum. Således er der mulighed for at købe et klippekort til 5 behandlinger. Hermed når du i dybden med dit ønske om mest mulig balance i krop og sind. Klippekortet køber du her. Prisen for 5 gange er 6250,-kr inkl. moms for 5 x 90 min.
Når du køber klippekortet, modtager du en kode til at du kan booke dine 5 behandlinger via kalenderen. Du booker her for tider i København. Og her for tider i Nordsjælland.