Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nytårsyin

30 december, 2017 @ 10:00 am - 12:00 pm

DKK250,00

Nytårsyin er for dig der gerne vil have ro. Ro til lige at mærke hvad der er dig. Og ikke alle omkring dig. Ro til at finde din sandhed. Frem for at mærke de andres. For det er først her jeg for alvor selv. Kan gøre status over året der gik. Og finde ind til de ønsker jeg selv har. For det kommende år.

Det kan være du som jeg er dybt trænet i at mærke andre. Enten for at kunne glatte ud. Mægle. Eller bare sprede glæde. Så er det min erfaring, at det kræver øvelse at komme til at mærke sig selv. For mig er det derfor en kæmpe hjælp. Med en fysisk praksis. Fordi den tvinger mig tilbage i kroppen. For lige at mærke hvad der er mig. Ofte midt i et kaos af indtryk fra relationerne omkring mig.

Så det her er to timers selvforkælelse. Designet til at få dig tilbage til dig selv. Så du kan skabe forbindelsen til din kerne. Inden du går i gang med ønsker. Visioner. Og alt det andet der ofte er forbundet med nytåret.

Yin yoga er en stille praksis. Der ikke kræver nogle forudsætninger. Alle kan være med. Det er kun liggende og siddende stillinger. Som alle skaber stræk og kompressioner i bindevævet. Gennem sekvenseringen flytter vi energien rundt i kroppen. På den der måde. Der styrker både organer. Og din evne til lige at mærke hvad der sker i din krop. Du vil ofte være i stillingerne i 3-5 min ad gangen. For at lade bindevævet give sig langsomt. Og derigennem skabe pladsen til at være dig.

Pris 250,-kr som betales via mobilepay til 61669941. OBS det er ikke muligt at bruge klippekort til denne workshop. Workshoppen gennemføres ved minimum 6 deltagere.

Jeg glæder mig til at guide dig. Der er udstyr i lokalet. Så du skal blot have dig selv med. Tag endelig en ven eller veninde under armen. Der er nemlig masser af muligheder for at få en frokost i byen efterfølgende. Og for dig der er vild med Albi’s, er det sidste dag de har åbent inden de tager på ferie i januar.

I kærlighed ❤️
Bente Rosaline

Detaljer

Dato:
30 december, 2017
Tidspunkt:
10:00 am - 12:00 pm
Pris:
DKK250,00

Sted

Yoga i Hornbæk
Havnevej 6
Hornbæk, 3100
+ Google Maps